0

Hakesiilon palossa suurempikin vaara

Läheltä piti -tilanteeksi kuvaili päivystävä palomestari Virolahden Hirvisaarentiellä lauantaina iltapäivällä syttynyttä tulipaloa. Aineksia suurempiinkin vahinkoihin oli siis olemassa, mutta pelastuslaitoksen yksiköt ehtivät ajoissa paikalle.
Pelastuslaitos sai hälytyksen tehtävään noin puoli kolmelta lauantaina iltapäivällä.
Navettarakennuksen hakesiilossa oli syttynyt kytöpalo. Talon asukkaat eivät olleet kotona, mutta naapuri havaitsi savua rakennuksen päädystä ja teki ilmoituksen.
Tuli ei onneksi päässyt leviämään hakesiilosta nykyisin verstaana toimivan rakennuksen puurakenteisiin, mikä säästi rakennuksen suuremmilta vaurioilta. Palon syyksi epäillään sähkökatkoksesta aiheutunutta vikaa.

Viikon kysymys

Tarvitaanko vanhaa kivinavettaa Virojoen katukuvassa?

Näytä tulokset

Loading ... Loading ...
Kommentoi kyselyä