0

Jukka Hallikainen tanssittaa Haminan kirjastossa

Tanssilavojen suosikki, tangokuningas Jukka Hallikainen tanssittaa Haminan pääkirjaston Kasper-salissa torstaina 11. lokakuuta kello 16–19. Tapahtuma on osa 7.-14. lokakuuta vietettävää valtakunnallista vanhustenviikkoa. Tilaisuuteen on vapaa pääsy.
– Meillä kirjastossa on tilojen puolesta kapasiteettia järjestää monenlaisia tapahtumia. Haluamme laajentaa tarjontaamme ja muistuttaa samalla haminalaisia siitä, että kirjasto on koko kaupungin yhteinen olohuone, josta löytyy jokaiselle jotakin. Tanssit on otettu asiakkaidemme keskuudessa innostuneesti vastaan, ja odotammekin, että Hallikainen vetää salin täyteen, sanoo kirjastonhoitaja Laura Korhonen.

2 kommenttia aiheesta “Jukka Hallikainen tanssittaa Haminan kirjastossa

  • 3.10.2018 at 23:36
    Permalink

    Hienoa, hyvä laulaja ja Miehikkälä aina sydämmessä.

  • 3.10.2018 at 23:39
    Permalink

    Hyvä laulaja Miehikkälästä aina sydämmessä.

Comments are closed.

Viikon kysymys

Tarvitaanko vanhaa kivinavettaa Virojoen katukuvassa?

Näytä tulokset

Loading ... Loading ...
Kommentoi kyselyä