0

Käsityöt kulttuurikahvilan aiheena

Erilaiset käsityöt ja kädentaidot ovat yksi merkki kaakonkulmalaisesta toimeliaisuudesta. Siksi ne ovat otettukin tänä vuonna vanhustenviikon aloittavan kulttuurikahvilan aiheeksi. Viikon teemana kun on ”Iloa toimeliaisuudesta”.
Aina kaikki ei kuitenkaan mene, niin kuin on suunnitellut. Tästä on varmasti meillä kaikilla kokemuksia. Onko sinulla säästynyt nuoruudessa tehty sukka tai linnunpönttö, josta ei ehkä tullut aivan mallin mukainen? Mikä oikein meni pieleen ja miksi? Tuliko sinusta ahkera käsitöiden tekijä, vaikka alku oli hankalaa vai lannistiko takkuinen alku ja kaikenlainen käsillä tekeminen jäi?
Näitä tarinoita haluaisimme kuulla, vanhempia ja tuoreempia, Miehikkälän ja Virolahden kirjastoissa kulttuurikahviloissa, kahvittelun lomassa. Mikäli et pääse paikalle, voit toimittaa myös tarinan ja käsityön etukäteen paikan päälle.
Kulttuurikahvilat ovat avoinna perjantaina 5. lokakuuta Miehikkälässä kello 10.30 ja Virojoella kello 13 alkaen.

Viikon kysymys

Kiinnostavatko politiikan käänteet?

Näytä tulokset

Loading ... Loading ...
Kommentoi kyselyä