0

Maksuton ohjelmointikoulutus alkaa Xamkissa tammikuussa, haku käynnissä nyt

Ohjelmoinnin ammattilaisista on kova pula. Xamk tarjoaa maksutonta koulutusta kaikille ohjelmoinnista kiinnostuneille. Lähiopetusta on kuukaudessa 2 päivää joko Mikkelissä tai Kotkassa, muuten ohjelmointia opiskellaan verkossa.
Ohjelmoinnista ammatti -koulutus soveltuu niin aloittelijalle kuin kokeneemmallekin konkarille – pohjakoulutusvaatimusta ei ole. Tärkeintä on kiinnostus ohjelmointia kohtaan.
Opintojen laajuus on 30 opintopistettä ja ne toteutetaan yhden vuoden aikana. Opinnot voi suorittaa työn ohessa. Koulutuksessa hankitaan osaamista web-, palvelin-, mobiili- ja peliohjelmoinnista. Opintoihin kuuluu 5 opintopisteen työelämäjakso.
Hakuaika on käynnissä 14. joulukuuta asti ja opinnot alkavat 28. tammikuuta. Lisätiedot ja hakeminen Xamkin verkkosivuilla, xamk.fi.
Koulutus on saanut avustusta opetus- ja kulttuuriministeriöltä. Korkeakouluille myönnettiin aikaisemmin tänä vuonna 3,3 miljoonaa euroa uusien koulutushankkeiden käynnistämiseen. Niillä vastataan osaavan työvoiman tarpeeseen erityisesti positiivisen rakennemuutoksen alueilla ja kasvavilla toimialoilla.

Viikon kysymys

Hankitko aidon joulukuusen?

Näytä tulokset

Loading ... Loading ...
Kommentoi kyselyä