0

Mäntlahdessa puhutaan rannikon puolustuksesta, Olli Kauhanen perehtynyt aiheeseen

Toisessa maailmansodassa Kaakonkulma ei ollut varsinaista sotatoimialuetta, mutta muun muassa Kannaksen kuljetukset hoidettiin nykyistä Museotietä pitkin. Samoin Kaakonkulman edustan saaret olivat linnoitetut ja sinne oli sijoitettu joukko-osastoja.
Toisen maailmansodan teemoihin palataan Mäntlahden Toivolassa, seurantalolla tiistaina 30. lokakuuta, jolloin Olli Kauhanen luennoi aiheesta ”Kaakonkulman rannikon puolustuksesta Moskovan rauhasta jatkosodan hyökkäysvaiheeseen.”
Luennon jälkeen pidetään pienimuotoinen kysely- ja keskustelutilaisuus. Illan isäntänä toimii Pentti Järviö.
Tilaisuus alkaa kello 18.30, mutta puffetti avautuu jo puolta tuntia aikaisemmin. Tilaisuuteen on vapaa pääsy.
Tilaisuuden järjestäjänä Mäntlahden Rannapojat. Tervetuloa.

Viikon kysymys

Aiotko osallistua kansalaisopiston kursseille?

Näytä tulokset

Loading ... Loading ...