0

Miehikkälä uudisti nettisivunsa – visuaalinen ilme tuore ja sisältökin päivitetty

Miehikkälän kunnan uudet nettisivut avattiin viime viikolla. Sivujen visuaalinen ilme on kokonaan toisenlainen kuin vanhoissa. Sisällössä ei sinänsä ole tapahtunut merkittäviä muutoksia.
– Lähtökohtaisesti sivujen sisältö on lähes sama kuin ennenkin, mutta tottakai valmisteluprosessin yhteydessä tiedot päivitettiin ja vanhentuneita tietoja sieltä poistettiin, kertoo kunnanjohtaja Arto Ylönen.
Uutena osiona on mukana kuitenkin kunnanjohtajan blogi-osio, jossa voidaan käyttää paitsi tekstiä myös esimerkiksi videokuvaa.
Uudistus päätettiin tehdä, koska vanhoista sivuista alkoi kertyä palautetta ja muutakin tarvetta ilmeni.
– Vanhojen sivujen osalta tuli palautetta, että ne olivat aikansa eläneet. Ja nehän eivät toimineet mobiililaitteilla juuri ollenkaan.
Valmistelutyö aloitettiin tämän vuoden alussa. Käytännön operoinnin suoritti Sitefactory -niminen verkkosivuihin perehtynyt valtakunnallinen yritys.
Arto Ylönen ei tässä vaiheessa tiedä, mitä ihmiset kunnan nettisivuilta eniten käyvät katsomassa, mutta jatkossa sekin on mahdollista.
– Uusissa sivupohjissa on mukana analytiikka, joten sillä perusteella pääsemme tutkimaan mitä sieltä katsotaan ja mitä ei.

Kommentteja aiheesta “Miehikkälä uudisti nettisivunsa – visuaalinen ilme tuore ja sisältökin päivitetty

  • 24.10.2018 at 12:19
    Permalink

    Nyt voisi Virolahtikin uudistaa kirpun kokoisilla kirjaimilla väsätyt nettisivunsa kaikkien luettaviksi. Mallia ei tarvitse kaukaa etsiä.

Comments are closed.

Viikon kysymys

Ovatko Kaakon kaksikon terveyspalvelut parantuneet Kymsoten aikana?

Näytä tulokset

Loading ... Loading ...
Kommentoi kyselyä