0

Miehikkälä uudisti nettisivunsa – visuaalinen ilme tuore ja sisältökin päivitetty

Miehikkälän kunnan uudet nettisivut avattiin viime viikolla. Sivujen visuaalinen ilme on kokonaan toisenlainen kuin vanhoissa. Sisällössä ei sinänsä ole tapahtunut merkittäviä muutoksia.
– Lähtökohtaisesti sivujen sisältö on lähes sama kuin ennenkin, mutta tottakai valmisteluprosessin yhteydessä tiedot päivitettiin ja vanhentuneita tietoja sieltä poistettiin, kertoo kunnanjohtaja Arto Ylönen.
Uutena osiona on mukana kuitenkin kunnanjohtajan blogi-osio, jossa voidaan käyttää paitsi tekstiä myös esimerkiksi videokuvaa.
Uudistus päätettiin tehdä, koska vanhoista sivuista alkoi kertyä palautetta ja muutakin tarvetta ilmeni.
– Vanhojen sivujen osalta tuli palautetta, että ne olivat aikansa eläneet. Ja nehän eivät toimineet mobiililaitteilla juuri ollenkaan.
Valmistelutyö aloitettiin tämän vuoden alussa. Käytännön operoinnin suoritti Sitefactory -niminen verkkosivuihin perehtynyt valtakunnallinen yritys.
Arto Ylönen ei tässä vaiheessa tiedä, mitä ihmiset kunnan nettisivuilta eniten käyvät katsomassa, mutta jatkossa sekin on mahdollista.
– Uusissa sivupohjissa on mukana analytiikka, joten sillä perusteella pääsemme tutkimaan mitä sieltä katsotaan ja mitä ei.

Kommentteja aiheesta “Miehikkälä uudisti nettisivunsa – visuaalinen ilme tuore ja sisältökin päivitetty

  • 24.10.2018 at 12:19
    Permalink

    Nyt voisi Virolahtikin uudistaa kirpun kokoisilla kirjaimilla väsätyt nettisivunsa kaikkien luettaviksi. Mallia ei tarvitse kaukaa etsiä.

Comments are closed.

Viikon kysymys

Viikon kysymys: Uskotko Hurpun suunnitelmien toteutumiseen?

Näytä tulokset

Loading ... Loading ...