0

Näköislehti kuuluu nyt kaikille tilaajille – paperilehden tilaajat saavat kaupan päälle lukuoikeuden

KAIKKIIN Kaakonkulman tilauksiin kuuluvat tästedes digioikeudet. Käytännössä kaikki paperisen lehden tilaajat voivat lukea ilman lisämaksua Kaakonkulman verkkosivuilta tai sovelluksesta löytyvää näköislehteä. Aikaisemmin näköislehden lukuoikeudet ovat olleet saatavissa paperilehden tilaajille ainoastaan lisämaksusta.
– Näköislehteä voi lukea tietokoneelta tai mobiililaitteen kautta vaikka lounaalla, kesämökillä tai matkalla töihin. Haluamme tarjota tilaaja-asiakkaillemme enemmän vaihtoehtoja lukea paikallislehteämme, eli samaan hintaan nyt myös digitaalisissa kanavissa, kertoo ESV-paikallismediat Oy:n tilausmyynnin myynti- ja markkinointipäällikkö Viveka Krokfors.
Kaakonkulman päätoimittaja Jukka Kinnunen sanoo, että uudistus on luonnollinen askel lehden vahvempaa suuntautumista kohti verkkoa.
– Uutisia luetaan nykyisin entistä enemmän kännyköiltä ja tietokoneilta. Näköislehden avaaminen kaikille tilaajillemme on uusi askel tässä kehityksessä, Kinnunen toteaa.
– Tavoitteenamme on olla yhä enemmän läsnä ihmisten elämässä useamminkin kuin vain kerran viikossa. Tämä onnistuu verkkosivujen ja pari viikkoa sitten julkaistun sovelluksen kautta, hän lisää.

Jos asiakkaan tilaukseen ovat ennestään kuuluneet paperilehden lisäksi myös digioikeudet, tilauksen hinta laskee. Ennen hinnanalennusta laskunsa maksaneelle asiakkaalle annetaan hyvitystä lisäämällä hänen tilausjaksoonsa ylimääräistä summaa vastaava määrä tilauspäiviä.
Näköislehden lukemista varten tilaajien on luotava itselleen digitunnukset. Niiden luonti onnistuu tämän jutun yhteydessä olevan linkin avulla.
Vaikka oikeudet digisisältöjen lukemiseen kuuluvat nyt kaikille tilaajillemme, digipalveluita ei ole pakko ottaa käyttöönsä, mikäli ei halua.
Digipalveluiden käyttöönotto ja verkkosivuilla käyminen kuitenkin kannattaa. Sitä kautta pysyy paremmin ajan tasalla oman alueensa ajankohtaisista asioista.
Torstaina 8. marraskuuta kello 9-13 Kaakonkulman asiakaspalvelussa on tarjolla opastustilaisuus, jossa asiakkaita neuvotaan näköislehden ja uuden sovelluksen käyttöön.
Linkki: www.kaakonkulma.fi/asiakastili

 

Viikon kysymys

Hankitko aidon joulukuusen?

Näytä tulokset

Loading ... Loading ...
Kommentoi kyselyä