0

Uudet bussivuorot Kotkasta Vaalimaalle aloittavat liikennöinnin marraskuun lopulla

Kotkan-Haminan seutu saa uudet nopeat linja-autovuorot Vaalimaalle. Kolme-neljä kertaa päivässä ajettavat uudet bussivuorot palvelevat etenkin alueen työmatkalaisia sekä muun muassa asiointia Kymenlaakson keskussairaalassa. Vuoro sopii myös esimerkiksi Ekamin opiskelijoille Haminan ja Kotkan välillä. Linja kulkee myös viikonloppuisin ja se aloittaa liikennöinnin marraskuun lopussa, kerrotaan Cursor Oy:n tiedotteessa.
Vuorojen ajoreitti: Kotka Keskusta (Norskankatu ja kauppatori) – rautatieasema – Hovinsaari – Keskussairaala – moottoritietä Karhulaan – moottoritietä Haminan linja-autoasema – moottoritietä Virojoen linja-autoasema – Vaalimaa. Ajoaika Kotkasta saakka kestää noin tunnin ja 10 minuuttia. Vuoroon käyvät käteismaksun lisäksi muun muassa kuukausikortit sekä arvokortit.
Vuorolla pääsee myös töihin ja ostoksille Vaalimaalle avautuvaan Zsar-ostoskeskukseen. Arkisin ensimmäiset vuorot ovat Vaalimaalla perillä 9.25 ja 14.25, takaisin viimeiset lähtevät 16.30 ja 20.30. Viikonloppuisin ensimmäiset bussivuorot Vaalimaalla 9.25, 12.25 ja takaisin viimeiset 16.30 sekä 18.30. Tarkka bussiaikataulu ja hinnasto julkaistaan marraskuun loppupuolella seudun aikataulusivustolla.
Kotka-Hamina-Vaalimaa vuoron rahoittavat lipputulojen lisäksi yhteistyössä Kotkan ja Haminan kaupungit, Virolahden kunta, Kaakkois-Suomen ELY-keskus, Zsar Oy sekä Kymenlaakson Liiton tukemana Cursor Oy Kotkan-Haminan seutubudjetista.

Viikon kysymys

Pakastatko mansikoita talven varalle?

Näytä tulokset

Loading ... Loading ...