0

Jukka Hallikaisen ehdokkuus varmistui – kokoomus valitsi 17 ehdokasta Kaakkois-Suomesta

Kaakkois-Suomen Kokoomuksen piirihallitus nimesi torstai-iltana ehdokkaansa ensi kevään eduskuntavaaleihin.
Listalla on kaikkiaan 17 ehdokasta, joukossa Miehikkälästä kotoisin oleva Jukka Hallikainen.
Kokoomuksen valinnat: Brandt-Ahde Linda, 32, valtio- ja kauppatieteiden maisteri, Lappeenranta, Hallikainen Jukka, 42, artisti, Miehikkälä, Huuskonen Vesa, 59, kunnanjohtaja, eversti evp, Imatra, Häkkänen Antti , 33, oikeusministeri, Mäntyharju, Kaunisto Ville, 36, koripalloilija, Kouvola, Kirjavainen Marika, 49, yrittäjä, Kotka, Kopra Jukka , 51, kansanedustaja, Lappeenranta, Korpivaara Pekka, 54, projektipäällikkö, Kouvola, Ma Ding, 30, projektipäällikkö, Lappeenranta, Peitsaro Panu , 47, johtajaylilääkäri, Savonlinna, Rasola Nina, 46, yrittäjä, Mikkeli, Saaristo Lilla , 46, yrittäjä, Imatra, Sairanen Lea , 51, asiakkuuspäällikkö, Punkaharju, Tani Iida, 22, opiskelija, Kouvola, Turunen Kaj, 57, kansanedustaja, Savonlinna, Vakkila Jukka, 67, ammattivalmentaja, Savitaipale, Valtola Oskari, 42, työterveyslääkäri, Mikkeli.

Viikon kysymys

Tunnetko uudet liikennemerkit?

Näytä tulokset

Loading ... Loading ...
Kommentoi kyselyä