0

Jukka Hallikaisen ehdokkuus varmistui – kokoomus valitsi 17 ehdokasta Kaakkois-Suomesta

Kaakkois-Suomen Kokoomuksen piirihallitus nimesi torstai-iltana ehdokkaansa ensi kevään eduskuntavaaleihin.
Listalla on kaikkiaan 17 ehdokasta, joukossa Miehikkälästä kotoisin oleva Jukka Hallikainen.
Kokoomuksen valinnat: Brandt-Ahde Linda, 32, valtio- ja kauppatieteiden maisteri, Lappeenranta, Hallikainen Jukka, 42, artisti, Miehikkälä, Huuskonen Vesa, 59, kunnanjohtaja, eversti evp, Imatra, Häkkänen Antti , 33, oikeusministeri, Mäntyharju, Kaunisto Ville, 36, koripalloilija, Kouvola, Kirjavainen Marika, 49, yrittäjä, Kotka, Kopra Jukka , 51, kansanedustaja, Lappeenranta, Korpivaara Pekka, 54, projektipäällikkö, Kouvola, Ma Ding, 30, projektipäällikkö, Lappeenranta, Peitsaro Panu , 47, johtajaylilääkäri, Savonlinna, Rasola Nina, 46, yrittäjä, Mikkeli, Saaristo Lilla , 46, yrittäjä, Imatra, Sairanen Lea , 51, asiakkuuspäällikkö, Punkaharju, Tani Iida, 22, opiskelija, Kouvola, Turunen Kaj, 57, kansanedustaja, Savonlinna, Vakkila Jukka, 67, ammattivalmentaja, Savitaipale, Valtola Oskari, 42, työterveyslääkäri, Mikkeli.

Viikon kysymys

Joko uskot Huuhkajien EM-kisapaikkaan?

Näytä tulokset

Loading ... Loading ...
Kommentoi kyselyä