0

Markku Pakkanen yrittää edelleen eduskuntaan – Kymenlaakson keskusta valitsi ehdokkaansa

Keskustan Kymenlaakson piiri kokoontui marraskuun aluksi syyskokoukseensa. Piiri valitsi eduskuntavaaliehdokkaansa. Viittä paikkaa oli tavoittelemassa kuusi henkilöä.
Konkareista istuva kansanedustaja Markku Pakkanen Kouvolasta on edelleen ehdokkaana. Muut valitut ovat FM Jenny Hasu, eduskunta-avustaja Kouvolasta nuorisotyönohjaaja-toiminnanjohtaja Hannah Honkanen Haminasta, VTM, toimialajohtaja Anniina Peltola Iitistä ja AMK röntgenhoitaja Riikka Turunen Pyhtäältä.

Eduskuntavaaliehdokkaiden lisäksi piiri valitsi hallituksen vuodelle 2019. Piirin puheenjohtajana jatkaa Jaana Keskitalo Kouvolasta sekä varapuheenjohtajina Vappu Kuokka Virolahdelta ja Topi Seppälä Kouvolasta. Piirihallitukseen valittiin lisäksi Jaakko Koskinen Haminasta, Siiri Mertakorpi Iitistä, Marja Koskivirta Kotkasta, Kirsi Seppälä ja Janne Wall Kouvolasta, Raimo Pakkanen Miehikkälästä, Reijo Yrjölä Pyhtäältä sekä Sofia Seittenranta-Vekkeli Kymenlaakson Keskustanuorista.
Lisäksi piirihallitukseen kuuluu marraskuun lopussa valittava Kymenlaakson Keskustanaisten puheenjohtaja.

Viikon kysymys

Muistatko tarkistaa palovaroittimesi kunnon?

Näytä tulokset

Loading ... Loading ...
Kommentoi kyselyä