0

Palkitsemisia ja uusia nimityksiä Kaakon Golfin syyskokouksessa

Kaakon Golf ry:n syyskokouksessa palkittiin menneen kauden seuran mestareita.
Perinteisesti järjestettävien tasoituksellisen ja tasoituksettoman reikäpelin mestareiksi pelasivat Veijo Suomela ja Irene Vilpponen.
– Reikäpeli on siitä mukava, että tulee pelattua useamman eri henkilön kanssa. Se tuo myös mukavaa vaihtelua normaalisti pelattavan lyöntipelin lomaan, Suomela kiitteli puheessaan.
Seuran mestaruuden vei miesten osalta Pekka Laisi ja naisista Sanna Kujala. Mestaruuskisojen pistebogey -voittajana palkittiin Sirkku Ukkola.

Kokouksessa käsitellyistä tulevan kauden asioista pääpaino oli hinnoittelumalleissa, toimintasuunnitelmassa ja nimityksissä.
Ensi vuoden jäsenmaksuihin esitettiin jonkin verran muutoksia. Samalla esitettiin jäsenyysrakennetta muutettavaksi niin, että junioreita ovat alle 22-vuotiaat, ja seuran nuorille, 22–30-vuotiaille, jäsenille on oma jäsenmaksunsa.
Kokouksessa vahvistettiin maksut sekä toimintasuunnitelma, johon kuitenkin lisättiin maininta kentän esteettömyyshankkeeseen liittyvistä selvityksistä.
Hankkeen tarkoituksena olisi tehdä Kaakon Golfista avoin ja esteetön liikunta- ja golfharjoituspaikka korjaamalla olemassa olevia rakennuksia esteettömiksi, kehittämällä kentän toimintoja edelleen sekä tarjoamalla kävijälle lisäarvoa monipuolisilla aktiviteeteilla.
Hankkeeseen sisältyvät minigolfrata ja luontopolku täydentäisivät kunnan matkailu- ja liikuntapalveluita, kun ne olisivat kaikkien kuntalaisten käytettävissä. Lisäksi merkittävänä tavoitteena on nuorten syrjäytymisen ehkäisy mielekkään toiminnan avulla.
Kaakon Golf ry:n, Kaakon HCP Golf ry:n ja Kaakon Golf Oy:n suunnittelemaan hankkeeseen kirjattiin tehtäväksi lisäselvityksiä.

Yhdistyksen johtokunta jatkaa samana kuin edellisellä kaudella, vahvistuksenaan Sirkku Ukkola uutena jäsenenä.
Johtokunnan puheenjohtaja tosin jäi vielä valitsematta, mistä syystä johtokunta kutsuu jäsenet uuteen kokoukseen tämän asian päättämiseksi.
Toimintamallissa esitettiin siirtymistä yhden kapteenin malliin, jota ei vastustettu. Tähän saakka seurassa on ollut nimettynä kapteeni ja ladykapteeni.
Keijo Rinnesalmen ja Sirkku Ukkolan seuraajaksi kapteenin toimeen seuraavalle kaksivuotiskaudelle nimitystoimikunta esitti Jukka Hallikaista ja esitys hyväksyttiin yksimielisesti.

Viikon kysymys

Häiritseekö postilakko elämääsi?

Näytä tulokset

Loading ... Loading ...
Kommentoi kyselyä