0

Valtakunnallista Mielenterveysviikkoa vietetään myös Miehikkälässä

Valtakunnallista mielenterveysviikkoa vietetään ensi viikolla. Myös Miehikkälän Mielenterveysyhdistys osallistuu viikon toteutukseen monin tapahtumin.
Viikko aloitetaan jo sunnuntaina kynttilätapahtumalla, joka toteutetaan tällä kertaa niin, että jokainen voi käydä päivän aikana sytyttämässä muistokynttilän Miehikkälän työpajan edessä olevaan puistoon. Yhteinen lyhyt rukoushetki järjestetään puistossa kello 17.
Maanantaina 19. marraskuuta suunnistetaan illan hämärässä koko perheen virkistävän valokuvasuunnistuksen merkeissä. Suunnistus käynnistyy iltakuudelta jatkuen noin puolentoista tunnin ajan.
Valokuvasuunnistuksen keskuspaikkana toimii työpaja, jossa osallistujille on tarjolla kahvia ja muuta purtavaa. Otsalamppu tai taskulamppu kannattaa ehdottomasti ottaa mukaan. Lisäksi osallistujien kesken arvotaan pieniä palkintoja.
Keskiviikkona kello 18 alkaen järjestetään Vireän monitoimitilassa kaikille avoin ja ilmainen elokuvatapahtuma. Tapahtumassa esitetään puoli tuntia kestävä dokumentti Veli, joka kertoo skitsofreniaa sairastavasta Markusta ja hänen veljestään Laurista. Elokuvan jälkeen kirkkoherra Juha Tanska pitää alustuksen, ja lopuksi yleisöllä on mahdollisuus keskustella aiheesta.
Loppuviikon liikunnallisena tapahtumana järjestetään kaikille avoin Iloinen Liikkuja -tapahtuma. Torstaina keskipäivän aikaan kokoonnutaan Vireä-kodin pihapiiriin ja lähialueille eri toimintarasteille. Tarjolla on erilaisia toimintatuokioita, kuten luontopolkua, lakanapalloa, muistipeliä ja frisbee-golfia. Ajankohdan huomioiden säävaraus kannattaa ottaa huomioon. Huonon sään vallitessa Iloisen Liikkujan toimintarastit toteutetaan Vireä-kodin sisätiloissa. Myös tässä tapahtumassa arvotaan pieniä palkintoja osallistujien kesken.

Viikon kysymys

Pakastatko mansikoita talven varalle?

Näytä tulokset

Loading ... Loading ...