0

Isoäidin neliöt valtaavat Miehikkälän Joulupuodin

Miehikkälän Joulupuoti, jonka isoäidin neliöt ovat vallanneet, avaa ovensa torstaina. Joulupuodin tämän vuoden teemana on isoäidin neliöt.
Tekijät ovat ahertaneet, puoti on pullollaan tuotteita, muun muassa erilaisia kudonnaisia jouluiseen sisutukseen sekä lämpimiä neuleita pukinkonttiin. Esimerkiksi Miehikkälä-sukkia, Suomen lippu -sukkia, polvisukkia ja tietysti perusvillasukkia ja monia muita neuleita.
Myynnissä on jouluisia koriste-esineitä sekä pärekoreja, Mustilan glögejä ja sinappia, karamellejä, kotimaisia omenoita, sekä paikallistuotteita, kuten hunajaa, hilloja, mausteita, pihka- eli ternimaitoa sekä leivonnaisia.
Puoti on avoinna maanantaista perjantaihin kello 9-16 sekä lauantaina ja sunnuntaina kello 10-13 jouluaatonaattoon asti. Itsenäisyyspäivänä Puotimme on suljettuna. Viimeiset jouluostokset pääsee siis tekemään sunnuntaina 23. joulukuuta kello 10-13.
Avajaispäivänä Puodissa on kahvitarjoilu ja Mustilan glögimaistiaiset, lisäksi koko Joulupuodin ajan on torkkupeittoarpajaiset.

Puodista vastaa Miehikkälän Käsityöläiset ry. Yhdistyksen aktiivijäsenet muodostavat talkooringin, joka pyörittää puodin toimintaa. Myynnissä on myös ulkopuolisten tuotevalmistajien tuotteita. Ulkopuolelta myyntiin otetaan kuitenkin vain sellaista, mitä omat jäsenet eivät valmista. Näin pyritään takaamaan hyvä asiakkaille.
Miehikkälän Käsityöläiset ry on perustettu vuonna 1989. Yhdistyksen tehtävänä on toimia pää- ja sivutoimisesti käsityöläisammattia harjoittavien henkilöiden yhteistyöelimenä. Sen tarkoitus on edistää käsityöalojen yleistä kehitystä ja muun muassa järjestää koulutusta virikkeiden saamiseksi. Yhdistys osallistuu myös messuille ja näyttelyihin, sekä erilaisiin toritapahtumiin ja -myyntiin.
Yhdistyksellä on netissä omat kotisivut.

Viikon kysymys

Joko olet vaihtanut kesärenkaat?

Näytä tulokset

Loading ... Loading ...
Kommentoi kyselyä