0

Nyt etsitään kultaharkoiksi jalostettavia ideoita maaseudulle

Saimaan ammattikorkeakoulun hallinnoima Rohkeutta ja elinvoimaa innovaatioista -hanke järjestää yhteistyössä Kaakkois-Suomen alueen Leader-ryhmien kanssa Roadshow-kiertueen jonka aikana esitellään hankkeen palveluita erityisesti yrityksille ja haravoidaan ideoita, jotka olisivat jalostettavissa kultaharkoiksi.
Tarkoituksena on luoda koulutuksen ja uuden osaamisen avulla nykyaikaista innovaatiokulttuuria maaseudulle. Nyt etsitään siis uusia tuote- ja palveluideoita, joiden kaupallistamista menestystarinoiksi tuetaan koulutuksen keinoin.
Etelä-Kymenlaakson asiaa koskeva tilaisuus järjestetään Haminan kumppanuustalo HILMA:ssa tulevana tiistaina kello 17.30-20.

Viikon kysymys

Pakastatko mansikoita talven varalle?

Näytä tulokset

Loading ... Loading ...