0

Huumeita ja vaarallisia esineitä Vaalimaan tarkastuksissa

Venäläisen mieshenkilön kuljettamasta autosta löytyi luottokortiksi naamioitu veitsi viime lauantaina rajatarkastuksen yhteydessä.
Mies ei kertomansa mukaan muistanut enää veitsen olevan käyttämässään autossa, eikä tiennyt esineen olevan kielletty Suomessa. Hänet haastettiin vaarallisen esineen hallussapidosta käräjäoikeuteen.
Viime viikolla Vaalimaan rajatarkastusten yhteydessä tapahtui muitakin rikkeitä. Maanantaina henkilöautolla liikkeellä ollut virolaismies puhalsi mittariin törkeästä rattijuopumuksesta kertovat lukemat.
Niin ikään maanantaina venäläismiehen kuljettaman ajoneuvon ovikotelosta löytyi toimiva sähkölamautin. Mies myönsi sähkölamauttimen olevan hänen ja käyttäneensä sen taskulamppuominaisuutta. Mies haastettiin Kymenlaakson käräjäoikeuteen.
Keskiviikkona maahantulotarkastuksen yhteydessä venäläismiehen ajoneuvossa epäiltiin olleen vähäinen määrä huumausaineita. Havainto tehtiin miehen olemuksen perusteella ja miestä epäiltiin huumaantuneena ajamisesta. Mies myönsi käyttäneensä kannabista edellisenä päivänä Venäjällä.

Viikon kysymys

Tunnetko uudet liikennemerkit?

Näytä tulokset

Loading ... Loading ...
Kommentoi kyselyä