0

Lukijan mielipide: Kunnan vetovoima näyttää heppoiselta

Viittaan Kaakonkulma-lehdessä (15.11.) olleeseen valtuustoartikkelin osioon sekä valtuustokeskusteluun Strategia tarkoittaa suunnitelmaa, jolla pyritään saavuttamaan tavoiteltu päämäärä.
Kunnanjohtajan mukaan veroprosentteja olisi pitänyt nostaa 1-1,5 prosenttiyksikköä, mikäli kunnan liikuntapaikkoja ja vetovoimaa haluttaisiin laittaa ajantasalle ja vaatimuksen mukaisiksi.
Ei tarkoitus ole kertarytinällä laittaa kaikkea kuntoon, sen pitäisi kunnanjohtajankin ymmärtää, jolloin ei tuollaisia veroprosentin nostoja tarvita.
Esitin strategian noudattamista liikunnallisen osion osalta (urheilukenttä, skeittiparkki, leikkipuisto, koirapuisto, tenniskenttä, kuntosali), ja sen mukana tuomaa vetovoimaa kuntaan. Nythän edellä mainitut asiat eivät Virolahden kunnan osalta vastaa tämän päivän ja ajan tarpeita.

Nythän kunnan vetovoima ei hääppöiseltä näytä, kun 400 Zsar outletin henkilökunnasta yksi muuttaa Virojoelle ja yksi kysely asunnosta on tullut kuntaan, heppoiselta näyttää työntekijämäärään nähden kunnan vetovoima, sitä pitää kehittää.

Charles Nyberg
Virolahden
kunnanvaltuutettu

Viikon kysymys

Uskotko Hurpun matkailuhankkeen toteutumiseen?

Näytä tulokset

Loading ... Loading ...
Kommentoi kyselyä