0

Konevitsa-kvartetti Miehikkälän kirkossa

Taivaalliset venäläiset kansansävelmät ja joululaulut kajahtavat uljaasti Miehikkälän kirkossa tiistaina 27. marraskuuta kello 18. Neljän pietarilaisen huippulaulajan muodostama Konevitsa-kvartetti saapuu jälleen lumoamaan yleisönsä eläytyvällä ja loppuun asti hiotulla laulullaan.
Konevitsa-kvartetti on perustettu vuonna 1992. Kvartetin ohjelmiston rungon muodostaa venäläinen kansanmusiikki, jota kvartetti on esittänyt kiertueillaan niin Euroopassa, Venäjällä kuin Pohjois-Amerikassakin.
Yhtyeessä laulavat Maksim Mostovoy, ensimmäinen tenori, Yulian Danshin, toinen tenori, Eugene Gusin, baritoni ja Igor Dimitriev, basso.
Kvartetti esiintyy a cappella eli ilman säestystä. Konsertin ohjelma on maksullinen.

Viikon kysymys

Tarkistatko säännöllisesti palovaroittimen kunnon?

Näytä tulokset

Loading ... Loading ...
Kommentoi kyselyä