0

Zsarin liikkeet avautuvat torstaina kello 15 – osa saattaa avata ovensa jo aamupäivällä

ZSARIN H-HETKI Vaalimaalla on torstaina kello 15. Silloin outletkylän ovet avautuvat virallisesti.
Kutsuvieraille tarkoitettu avajaisseremonia paikan päällä alkaa tuntia aikaisemmin.
– Meillä on sellainen pienimuotoinen virallinen avaustilaisuus. Sen jälkeen keskuksen liikkeet avaavat ovensa. Osa niistä saattaa jo toki avata myös aamupäivällä. Liikekeskushan tulee olemaan avoinna pääsääntöisesti kello 10-20, kertoo Zsarin markkinointipäällikkö Pekka Lehtonen.
Lehtosen mukaan liikekeskuksen suurempi ja yleisölle tarkoitettu avajaistapahtuma nähdään maaliskuussa, jolloin suurin osa siihen ensivaiheessa tulevista brändeista on saanut myymälätilansa valmiiksi.
– Nyt ensi viikolla noin 60 prosenttia liikkeistä avautuu.

Rakennustyöt Vaalimaalla ovat sujuneet hyvin, vaikka loppukiireiltäkään ei ole vältytty.
– Kyllä siellä tehdään nyt ympäripyöreää päivää. Rakentaminen on sinänsä hyvässä vaiheessa, kevätpuoleltahan sitä on jo tehty.
– Viime viikolla olimme Ranskassa messuilla ja kyllä sielläkin ihmiset vähän päätään pyörittelivät, kun kuulivat mitä kaikkea neljässä vuodessa on tapahtunut. Silloin meillä oli maa-alue hallinnassa, mutta ei vielä paljon muuta, Lehtonen naureskelee.
Samaan aikaan liikekeskuksen avaamisen kanssa alkavat kulkea myös Kotkan, Haminan ja Virojoen kautta ajettavat bussit.
– Ne on tarkoitettu työmatkaliikenteeseen, mutta kyllä niillä voivat ajella asiakkaatkin yhtä hyvin. Lisäksi aloitamme muun muassa Savonlinja-yhtiöiden kanssa yhteistyökokeilun, jossa kokeillaan matkustajaliikenteen vetovoimaa Lappeenrannasta, Kouvolasta ja pääkaupunkiseudulta. Tarkoitus on, että nämä vuorot ovat ihan Zsariin tehtäviä kauppareissuja varten.

Pekka Lehtonen myöntää, että outletkylän avaaminen on suuri helpotus.
– Kyllähän tässä helpotuksen tunteita alkaa tulla. Nyt lasketaan vielä päiviä ja tunteja. Avajaisten jälkeen alkavat sitten toisenlaiset työt, hän muistuttaa.
Torstaina kello 14 alkavassa vip-avajaistilaisuudessa nähdään perinteinen nauhan katkaisu.
Avajaispuheenvuoron paikalla käyttävät Kymenlaakson maakuntajohtaja Jaakko Mikkola, Virolahden kunnanjohtaja Osmo Havuaho ja Zsarin edustajat.

JUKKA KINNUNEN

Viikon kysymys

Joko olet vaihtanut kesärenkaat?

Näytä tulokset

Loading ... Loading ...
Kommentoi kyselyä