0

Kaakonkulmalla tavataan huomenna kyläkahvien merkeissä

Kaakonkulman kyläkahvit juodaan huomenna keskiviikkona kaikkiaan yhdeksässä eri paikassa.
Klamilan kylätupa Ronkulissa, Tilausravintola Olkihatussa, kirkonkylän Pitäjäntuvalla, Muurikkalan seurojentalolla sekä Saivikkalan käsityöpuodissa kahvitellaan kello 12-14.
Salo-Miehikkälän seurantalolla, Pitkäkosken päiväkodilla, Virojoen kirjastossa ja Virolahden kotiseutumuseolla kahvit järjestetään kello 13-15.
Kysymyksessä on Vanhus- ja lähimmäispalvelun liitto Vallin on lanseeraama uusi tapahtuma, Aimo annos välittämistä. Tavoitteena on saada ihmisiä yhteen, niin että eri puolilla Suomea tehtäisiin tuona päivänä erilaisia tempauksia ikäihmisten yksinäisyyden vähentämiseksi.
Paikallisesti liikkeellä on Kaakon kaksikon alueen Ite ja yhessä -toiminta, joka työssään kohtaa paljon yksinäisyydestä kärsiviä ihmisiä. Kun kyläilykulttuurikaan ei ole enää voimissaan, niin silloin voidaan järjestää yhteiset kyläkahvit, johon toivotaan kaikkien seuraa kaipaavien ja muidenkin kyläläisten osallistuvan.