0

Valtuustot sinetöivät Kaakon kaksikon muutokset joulukuussa

Virolahden ja Miehikkälän kunnanvaltuustot lyövät lopullisesti lukkoon Kaakon kaksikon yhteistyön jatkumiseen liittyvät muutokset joulukuun kokouksissaan. Sitä ennen asioita valmistellaan vielä johtoryhmässä, yt-käsittelynä ja kunnanhallituksissa.
Muutoksia tulee, koska vuoden alussa aloittava sosiaali- ja terveyspalveluiden kuntayhtymä Kymsote vie mennessään Miehikkälän vastuualueeseen kuuluneen sosiaali- ja terveyssektorin ja noin 40 prosenttia kuntien henkilöstöstä.
Ensi vuonna Miehikkälän järjestettäväksi tulee varhaiskasvatus ja esiopetus, kun taas Virolahti huolehtii edelleen sivistys- ja teknisen toimen isännyydestä. Suurempi muutos Kaakon kaksikossa nähdään vuotta myöhemmin.

Viikon kysymys

Aiotko osallistua kansalaisopiston kursseille?

Näytä tulokset

Loading ... Loading ...