0

Koko kylän joulukonsertti kuullaan Miehikkälän kirkossa

Miehikkälän kirkossa kuullaan monia paikallisia laulajia ja soittajia Koko kylän joulukonsertissa.
Jo perinteeksi muodostuneessa tilaisuudessa esiintyvät paikkakunnan kuoroista kirkkokuoro kanttori Niina Kotron ja Laulu-Ukot Seppo Plaamin johdolla. Terhi Kurko puolestaan johtaa Teresat-lauluryhmää sekä puhallinyhtyettä.
Kari Laine soittaa trumpettia Lauri Takasen säestyksellä, ja Matti Nurmela ilahduttaa yleisöä harmonikansoitollaan. Nuoret soittajat eli Saana ja Iina Husu (viulu ja piano), Neea-Noora ja Inka-Liisa Piispa (viulu ja sello) sekä Maria Morfin Venäläinen (sello) esittävät kaksi perinteistä joululaulua yhdessä vibrafonisti Seppo Plaamin kanssa.
Nuoret soittajat saavat myös esitellä laulutaitojaan: Mamas and Daughters -yhtyeessä mukaan tulevat soittajien äidit ja Piispan sisarusparvesta Kiia-Maria ja Iisa-Stiina.
Kaikki ovat sydämellisesti tervetulleita iloiseen ja tunnelmalliseen joulukonserttiin, jonka jälkeen nautitaan kirkossa glögi- ja piparitarjoilusta. Vapaaehtoisella ohjelmamaksulla voi tukea Miehikkälän kappeliseurakunnan musiikkitoimintaa.
Koko kylän konsertti kuullaan perjantaina 7. joulukuuta kello 18 alkaen Miehikkälän kirkossa.

Viikon kysymys

Ovatko mopoilijat häirinneet yöuniasi?

Näytä tulokset

Loading ... Loading ...
Kommentoi kyselyä