0

Hannu Lehtinen Kymen Yrittäjien puheenjohtajaksi

Kymen Yrittäjät ry:n syyskokous pidettiin 28. marraskuuta Iitissä. Kokouksessa Kymen Yrittäjien uudeksi puheenjohtajaksi valittiin Hannu Lehtinen Pyhtäältä. Lehtinen on toiminut Kymen Yrittäjien varapuheenjohtajana sekä Pyhtään Yrittäjien puheenjohtajana.
Kymen Yrittäjien hallituksessa on edustajat kaikista alueen kymmenestä paikallisyhdistyksestä, hallitus järjestäytyy vuoden alussa. Aluejärjestö toimii koko maakunnan alueella eri toimialoja edustavien yrittäjien ja pk-yritysten edunvalvonta-, yhteistyö- ja kehittämisjärjestönä.
Kymen Yrittäjien toiminnassa näkyy tulevana vuonna valmistautuminen maakunta- ja soteuudistukseen ja yrittäjien toimintaedellytysten turvaaminen toimintaympäristön muutoksissa sekä yhdistyksen merkkivuosi.
Kymen Yrittäjät ry:n perustamisesta tulee vuonna 2019 kuluneeksi 80 vuotta. Painopisteitä ovat yrittäjien ja pk-yritysten edunvalvonta maakunnassa ja aluekehityksessä, jäsenverkoston ja jäsenpysyvyyden vahvistaminen, yrittäjien ja pk-yritysten valmiuksien ja verkostojen kehittäminen sekä Kymen Yrittäjien 80-vuotisjuhlavuosi.

Viikon kysymys

Tulivatko kesäkelit liian aikaisin?

Näytä tulokset

Loading ... Loading ...
Kommentoi kyselyä