0

Osa verkkojutuista vain tilaajille – tarjonta laajenee Kaakonkulman verkkosivuilla

Osa Kaakonkulman verkkosivujen jutuista on tulevaisuudessa ainoastaan tilaajien luettavissa. Ensi viikosta lähtien maksullisten juttujen lukemiseen tarvitaan digitunnukset. Ne kuuluvat nykyisin jokaiseen lehtitilaukseen.
Uudistuksen tarkoituksena on laajentaa juttuvalikoimaa Kaakonkulman verkkosivuilla. Tätä ennen suurin osa sisällöstä on ollut luettavissa vain paperi- tai näköislehdestä.
– Yhä useampi juttu on nykyisin luettavissa lehden lisäksi myös verkossa. Lehden tilaajien ja juttujen tekijöiden kannalta on reilua, että myös verkossa tarjottavasta sisällöstä maksetaan, päätoimittaja Jukka Kinnunen sanoo.
Maksullisiin verkkosisältöihin pääsee käsiksi kirjautumalla sisään omilla digitunnuksilla.Tunnukset ovat kuuluneet kaikkiin printtitilauksiin lokakuusta lähtien.
Kaikki verkkosivuilla olevat jutut eivät kuitenkaan muutu maksullisiksi. Osa jutuista on tulevaisuudessakin luettavissa maksutta ja ilman tilausta.

Kaakonkulman ykköstuote, eli paperilehti ilmestyy jatkossakin kerran viikossa torstaisin. Tilaajien kannalta uutta on se, että moni torstain lehdessä ilmestyvistä jutuista on luettavissa etukäteen Kaakonkulman verkkosivuilta tai sovelluksesta.
Ennen lehteä luettiin kerran tai kahdesti viikossa.
– Nyt tavoitteena on, että Kaakonkulmaa luettaisiin verkosta päivittäin yhä enemmän, Kinnunen sanoo.
Maksullisten verkkosisältöjen lukemista varten tilaajien on luotava itselleen digitunnukset. Niiden luonti onnistuu osoitteessa www.kaakonkulma.fi/asiakastili. Juttuja voi lukea myös uudella kännykkä- ja tablettisovelluksella. Se löytyy oman laitteen sovelluskaupasta hakusanalla ”Kaakonkulma.”

 

Mikä muuttuu?

Ensi viikon alusta osa Kaakonkulman verkkojutuista on luettavissa vain digitunnuksilla.
Tunnukset kuuluvat kaikille Kaakonkulman tilaajille. Ne voi luoda osoitteessa www.kaakonkulma.fi/asiakastili.
Tilaajat voivat lukea yhä suuremman osan lehdestä suoraan verkkosivuilta ennen torstaita ja paperilehden ilmestymistä.
Osa verkkosivujen jutuista on tulevaisuudessakin luettavissa maksutta ja ilman tilausta.

Viikon kysymys

Tarkistatko säännöllisesti palovaroittimen kunnon?

Näytä tulokset

Loading ... Loading ...
Kommentoi kyselyä