0

Luvassa joulukuusikätköilyä – ensimmäinen löytäjä saa pitää

Metsänhoitoyhdistys Kaakko on mukana järjestämässä perinteistä joulukuusikätköilyä taas tulevana lauantaina. Kuusikätköily toteutetaan geokätköilyä mukaillen useiden metsänhoitoyhdistysten alueella ympäri maan.
Metsänhoitoyhdistys Kaakko on mukana kuusikätköilyssä Luumäellä, Miehikkälässä ja Haminassa.
Metsänhoitoyhdistysten joulukuusigeokätköilyssä joulukuusi tai -kuuset löytyvät koordinaattien osoittamasta paikasta lauantaiaamuna 15. joulukuuta. Paikalle ensimmäisenä ehtinyt saa pitää kuusen löytöpalkkiona. Kuusen lisäksi kätköpaikassa on kätköpurkki, jossa on lokivihko, johon yhdistys toivoo kaikkien paikan löytäneiden kirjaavan käyntinsä.

Kuusikätköilyllä metsänhoitoyhdistys Kaakko haluavaa toivottaa kaikille hyvää joulua ja muistuttaa, että joulukuusen hakeminen metsästä ei kuulu jokamiehenoikeuksiin. Poikkeuksen tekevät nämä joulukuusikätköilyssä löytyvät kuuset, jotka on merkiksi koristeltu punaisella metsänhoitoyhdistys-kuitunauhalla.
Kuusikätköt voivat sijaita yksityisten henkilöiden, kuntien tai valtion omistamilla mailla tai piha-alueilla. Kätköjen etsijöiden tulee noudattaa jokamiehenoikeuksia ja -velvollisuuksia ja toimia häiriötä tai vahinkoa aiheuttamatta.
Kuusikätköjen koordinaatit julkaistaan lauantaina noin kello 8 metsänhoitoyhdistyksen omilla sivuilla.

Viikon kysymys

Kiinnostavatko politiikan käänteet?

Näytä tulokset

Loading ... Loading ...
Kommentoi kyselyä