0

Rattijuoppojen Suomeen tulo jäi yritykseksi

Venäläismies jäi kiinni rattijuopumuksesta Vaalimaan rajanylityspaikalla torstain ja perjantain välisenä yönä, kun mies oli saapumassa henkilöautolla Venäjältä Suomeen. Miehen tarkkuusalkometrikoe oli 0,37 mg/l, joka vastaa reilun 0,7 promillen humalatilaa.
Mies kertoi juoneensa edellisenä päivänä Venäjällä kaksi litraa olutta.
Viime viikolla perjantain ja lauantain välisenä yönä Vaalimaalla jäi rattijuopumuksesta kiinni toinen venäläismies, joka oli saapumassa rekka-autolla Venäjältä Suomeen. Miehelle suoritetussa tarkkuusalkometrikokeessa tulos osoitti 0,46 mg/l, joka vastaa yli 0,9 promillen humalatilaa.
Kuulustelussa venäläismies myönsi juoneensa Venäjällä edellisen iltapäivän aikana 40-prosenttista chilivotkaa noin puoli litraa ja nukkuneensa tämän jälkeen ennen Suomeen lähtöä.
Mies haastettiin rattijuopumuksesta Kymenlaakson käräjäoikeuteen.

Viikon kysymys

Pakastatko mansikoita talven varalle?

Näytä tulokset

Loading ... Loading ...