0

Latukelkka-avustus Suur-Miehikkälään – Virolahden kelkka Ravijoelle

Miehikkälän Vilkkaan kyläosastoille vuosittain myönnettävän moottorikelkan hankinta-avustuksen saa tänä vuonna Suur-Miehikkälän Kilpi ry. Sivistyslautakunta on myöntänyt tarkoitukseen 8500 euron avustuksen.
Miehikkälässä Vilkkaan kyläosastot saavat vuorollaan avustusta uusien latukelkkojen hankintaan. Kelkkojen vaihtoväli on seitsemän vuotta. Ensi vuonna avustusvuorossa on Miehikkälän Kisaveikot ja seuraavana vuonna Saivikkalan Kiisto.
Virolahden puolella käytäntönä on, että hiihtolatujen hoidosta vastaavat urheiluseurat saavat vuorollaan käyttöönsä teknisen toimen latukelkan, kun kuntaan hankitaan uusi kelkka joka toinen vuosi.
Ensi vuoden alussa kelkan saa Ravijoen Vauhti ry. Kahden vuoden kuluttua vuorossa on Säkäjärven Vihuri.
Sivistystoimi pyrkii jatkossa ottamaan huomioon myös Pyterlahden ja Kotola-Mattilan kelkkatarpeet. Nyt lautakunta päätti, että Ravijoen Vauhdin entinen kelkka siirretään Pyterlahden Kisa-osastolle, sillä kylässä on tähän asti ollut käytössä vain henkilökohtaista kelkkakalustoa.

Viikon kysymys

Häiritseekö postilakko elämääsi?

Näytä tulokset

Loading ... Loading ...
Kommentoi kyselyä