0

Venäjälle pääsee edelleen rahoitusyhtiön autoilla

Rahoitusyhtiöiden omistamien, yksityiskäytössä olevien ajoneuvojen väliaikainen vienti vakuudetta Venäjälle jatkuu keskeytyksettä vuoden alusta alkaen, kertoo Tulli tiedotteessaan.
Ajoneuvojen omistajien ja haltijoiden on pystyttävä kuitenkin osoittamaan rajanylityksen yhteydessä, että ajoneuvo kuuluu pankki-, luotto- tai leasingtoimintaa harjoittavalle yhtiölle ja että ajoneuvon haltijalla on oikeus käyttää ja pitää hallussaan autoa, joka kuuluu edellä mainitulle yhtiölle.
Käytännössä tämä edellyttää, että matkustajalla on oltava ajoneuvon rekisteriote, johon kyseinen rahoitusyhtiö on merkitty ajoneuvon omistajaksi ja ajoneuvon kuljettaja haltijaksi, sekä rahoitusyhtiön antama valtakirja, Tulli opastaa.

Viikon kysymys

Muistatko tarkistaa palovaroittimesi kunnon?

Näytä tulokset

Loading ... Loading ...
Kommentoi kyselyä