0

Zsarin ensimmäinen kuukausi onnistunut – Venäjän tiukentuneet rajoitukset eivät vaikuta paljoakaan

Zsar Outlet Villagella tuli joulukuun lopulla kuukausi täyteen ja se on ollut pääsääntöisesti onnistunut.
– Sen tiedämme, että liikkeiden kannalta ensimmäinen kuukausi ylitti odotukset. Tähän astihan suurin osa asiakkaista on ollut suomalaisia, mutta nyt tietenkin odotamme paljon venäläisiä asikkaita, kun heillä on tämä uudenvuoden aika tärkeä lomakausi, Zsarin markkinointijohtaja Pekka Lehtonen sanoo.
Lehtonen ei usko, että vuoden alussa Venäjän lainsäädännön tiukentuminen tullitavaroiden ja rahan osalta tulee kovin paljon näkymään. Kun aikaisemmin venäläinen sai viedä kotimaahansa 1 500 eurolla ja 50 kiloa henkeä kohti, nyt saa viedä 500 eurolla ja 30 kiloa.
– Meillä ei oikein ole aikaisemmasta vertailukohtaa, mutta tuo 500 euroa itsessään kuulostaa jo niin isolta rahalta, että harva venäläinen taitaa suuremmilla summilla muutenkaan ostella. Ja jos kiloraja tulee vastaan, niin tervetuloa suuremmalla porukalla ostoksille, hän naureskelee.
Zsar on saanut tällä viikolla yhden uuden ravintokan, kun italialainen Pizzeria & Pasteria Luca avasi ovensa. Amerikkalainen Classic American Diner avaa myös ovensa tämän viikon aikana.
– Lisäksi saimme naisten muotiin uuden liikkeen, kun Liu Jo avasi keskiviikkona. Muut vielä keskeneräiset liikkeet pyritään saamaan auki lähiviikkojen aikana, Pekka Lehtonen kertoo.
Zsarin outletkylä on herättänyt edelleen myös paljon mielenkiintoa mediassa.
– Tällä ja viime viikolla siellä on käynyt muun muassa kaksi venäläistä tv-kanavaa tekemässä ohjelmaa.

3 kommenttia aiheesta “Zsarin ensimmäinen kuukausi onnistunut – Venäjän tiukentuneet rajoitukset eivät vaikuta paljoakaan

 • 5.1.2019 at 05:31
  Permalink

  Ensimmäiset kolme vuotta kertoo totuuden, ei yksi tai kaksi kuukautta.

  Toivotaan menestystä, epäilyä konseptissa on paljon.

 • 8.1.2019 at 14:03
  Permalink

  Toivottavasti Zsarin ravintolat tulevat mukaan Ruokapaikka.fi-lounaspalveluun. Tarjonnan laajeneminen ei ole Kaakonkulmallakaan pahaksi – ja ravintolat saavat näin lisää näkyvyyttä.

 • 8.1.2019 at 21:14
  Permalink

  Jep, kyllä oli mentävä TB lle ruokaileen. Se ihka normi ruoka, kahvit puutuu tästä paikasta.

Comments are closed.

Viikon kysymys

Kannatatko ulkomaalaisten oppilaiden ottamista Virolahden lukioon?

Näytä tulokset

Loading ... Loading ...
Kommentoi kyselyä