0

MTK-Kaakkois-Suomen johtokunta nuorentui – Matti Seitsonen puheenjohtajaksi

MTK-Kaakkois-Suomen johtokunta järjestäytyi kokouksessaan Luumäellä 9. tammikuuta. Jjohtokunta valitsi uudeksi puheenjohtajaksi maatalousyrittäjä, luomutuottaja Matti Seitsosen Ummeljoelta Kouvolasta. Varapuheenjohtajaksi valittiin maatalousyrittäjä, villasiankasvattaja Janne Kainulainen Parikkalasta.
Johtokunnan uudet jäsenet ovat Juuso Ahvonen Joutsenosta, Kari Klaavu Kotkasta ja Rauno Pekkola Loviisan Ruotsinkylästä.
Johtokunnassa jatkavat Aleksi Kivelä Miehikkälästä, Helena Pesonen Simpeleeltä, Antti Särkkä Suomenniemeltä ja Riitta Torikka Valkealasta sekä maaseutunuorten edustaja Juha Muuronen Haminan Metsäkylästä.
Johtokunnan keski-ikä nuoreni parilla vuodella ollen nyt 39 vuotta ja rapiat päälle.
MTK-Kaakkois-Suomen johtokunta nosti kokouksessa esille maatilojen rakennemuutoksen ja heikentyneen kannattavuuden. Kuntien ja maakuntien tuki on tärkeää ja alueella tehtävät päätökset vaikuttavat monella tavalla maataloustuottajien ja maaseudun yrittäjien menestymiseen.

Viikon kysymys

Muuttaako valoisa aika unirytmiäsi?

Näytä tulokset

Loading ... Loading ...
Kommentoi kyselyä