0

Kansan Raamattuseurasta vieraita – Kaisa ja Timo Tuukkanen Miehikkälässä

Imatralainen muusikkopariskunta Kaisa ja Timo Tuikkanen on mukana viikonloppuna 26.-27. tammikuuta Miehikkälän seurakuntatapahtumassa.
Kaiken kilpailun ja armottomuuden keskellä moni kamppailee sisäisiä taistelujaan, kun korviin on tarttunut ajatus, ettei täytä mittaa. Mie kelpaan -seurakuntatapahtumassa avataan näköaloja elämään ja uskon kysymyksiin armollisuudesta käsin. Sanan ja sävelen merkeissä Tuikkaset ovat Kiiston majalla lauantai-iltana kello 18, sekä sunnuntaina messussa ja heti sen jälkeen päivätilaisuudessa seurakuntakodilla.
Viisikymppiset Tuikkaset ovat Kansan Raamattuseuran julistustyöntekijöitä, musiikki on vahvasti läsnä työssä. Viimeisin äänite Iloa ja ikävää kesällä 2017 (Päivä Oy).
He palvelevat seurakuntia eri puolella Suomea ja tekevät myös vankilatyötä. Kaisa on pastori ja opettaja, Timo on diakoni. Tuikkaset ovat avioparina yhdessä liikkeellä, laulut ovat syntyneet keskellä elämää, sen kivuista ja onnesta, haavoista ja uusista aluista. Kohdatessaan ihmisiä he haluavat viestiä toivoa ja anteeksiantamusta.

Viikon kysymys

Häiritseekö postilakko elämääsi?

Näytä tulokset

Loading ... Loading ...
Kommentoi kyselyä