0

Anita Takasuo vanhusneuvoston sihteeriksi

Virolahden kunnanhallitus nimesi Anita Takasuon Virolahden vanhusneuvoston sihteeriksi kuluvaksi vuodeksi. Aikaisemmin tehtävää hoitanut Villinrannan palvelukeskuksen esimies Kristiina Roimola pyysi tehtävästä eroa, kun hän siirtyi Kymsoten palvelukseen vuoden alussa.
Vanhusneuvostolla on tänä vuonna suunnitelmissa muun muassa pitää yhteiskokous vammaisneuvoston ja Miehikkälän vanhusneuvoston kanssa, sekä järjestää ikäihmisten messut yhdessä eläkejärjestöjen kanssa.
Virolahden kunnanjohtaja Osmo Havuaho sanookin, että eri neuvostojen toimintaa on tarkoitus miettiä kuluvan vuoden aikana.
– Tämän vuoden aikana selvitämme miten näitä organisoidaan pysyvämmin. Meillä on useampi neuvosto, jotka tekevät aika paljon samoja asioita, hän näkee.

Viikon kysymys

Tunnetko uudet liikennemerkit?

Näytä tulokset

Loading ... Loading ...
Kommentoi kyselyä