0

Pyterlahden tornin rakentaminen alkaa maaliskuun alussa

Pyterlahden Siipioravanvuorelle nousevan ilmavalvontatornin rakennustyöt alkavat maaliskuun alussa. Tavoitteena on, että torni on valmis toukokuun alussa.
Hankkeen puuhamiehen Pekka Suurpään mukaan luminen talvi ei tule estämään töiden aloittamista.
– Lumi voi olla hidaste, mutta ei este. Meillä on nyt pitkän odotuksen jälkeen kova tarve päästä maasta ylöspäin.
Rakennustöiden aloitusajankohdasta sovittiin Pyterlahden kulttuurikyläyhdistyksen koolle kutsumassa suunnittelukokouksessa viime viikolla. Ennen maaliskuuta rakentamista ei edes ehdittäisi aloittaa, sillä torniin tarvittavien rakennusmateriaalien määrät ovat parhaillaan laskennassa, ja materiaaleista on pyydettävä vielä tarjoukset useammalta toimittajalta.
Suurpää kertoo, että suunnittelukokouksessa tunnelma oli innostunut ja optimistinen, kun hanke noin vuoden viivästyksen jälkeen vihdoin pääsee alkamaan. Samalla hän vinkkaa, että kaikille kiinnostuneille talkoolaisille löytyy varmasti töitä tornin rakennustyömaalla.

Viikon kysymys

Pakastatko mansikoita talven varalle?

Näytä tulokset

Loading ... Loading ...