0

Tammikuun tulilla luvassa monenlaista ohjelmaa

Klamilassa järjestetään perinteiseen tapaan Tammikuun tulet-tapahtuma lauantaina 26. tammikuuta. Toimintaa on Häppiläntien varrella sijaitsevalla Ryhlyn tallilla kello 10-12 sekä Klamilan kirkolla ja koululla kello 12-17.
Ryhlyn tallin avoimissa ovissa on luvassa pienellä kelivarauksella poniajelutusta ja ratsastusnäytös. Pienet ja isommatkin ratsastajat voivat kokeilla taitojaan keppariradalla. Lisäksi kahviosta voi ostaa lämmikettä talvipäivään.
Klamilan kirkon pihalla pääsee kulkemaan Valopolkua pitkin ja rakentamaan lumilyhtyjä sekä paistamaan nuotiolla omia makkaroita. Lisäksi kirkolla luvassa muiden muassa askartelupajaa, yhteismusisointia, kahviota sekä tuote- ja arpamyyntiä.
Klamilan koulun pihalla voi kiertää Rajan reippaiden partiorataa ja tutustua kaverikoiriin. Päiväkodin vanhempaintoimikunta myy muiden muassa leivonnaisia ja koulun vanhempainyhdistys pitää kirpparia. Tuomo Silenti kertoo uudesta Kuorsalo-kirjastaan Olutsillan luennolla kello 14.
Koulun salissa liikutaan koko perheen voimin liikuntatoimen järjestämällä, Valoa varpaissa-liikuntaradalla kello 12-15. Klamilan Veto järjestää kaikille avoimen sisäsoutukilpailun. Suorituksen voi käydä tekemässä kello 12-15 välisenä aikana, kussakin sarjassa parhaimman ajan soutaneet palkitaan.
Lisäksi Vedon saunajumpalla kello 16-17 on avoimet ovet.

Viikon kysymys

Pakastatko mansikoita talven varalle?

Näytä tulokset

Loading ... Loading ...