0

Harrastusmessujen tunnelmaa Virojoen koululla

Virojoen ala-asteella järjestettiin koulun omat harrastusmessut viime viikon perjantaina. Salin valtasi vilkas ja iloinen messutunnelma, kun oppilaat pääsivät esittelemään omaa suosikkiharrastustaan koulun muulle väelle.
Harrastuksista esillä olivat jalkapallo, salibandy, musiikki, kuvataide, tanssi, suunnistus, pesäpallo, cheerdance, show-kerho sekä jääkiekko.
Oppilaat rakensivat innolla ja huolella omat messupöytänsä. Kirjallisen ja suullisen esittelyn lisäksi ohjelmaan kuului myös runsaasti toiminnallisia tehtäviä ja tietovisoja.
Messuvieraat pääsivät muiden muassa pujottelemaan jalkapallolla, laukomaan salibandyä, arvuuttelemaan tietojaan musiikkivisassa, kokeilemaan nopeuttaan suunnistuksen emit-radalla, piirtämään kuvataidepisteellä sekä seuraamaan hienoja cheerdance-esityksiä. Opettajistakin rohkeimmat pääsivät näyttämään kykyjään cheerdancessa tyttöjen esimerkkiä seuraten.
Monen harrastuksen parhaimpia piirteitä on yhteisöllisyys, ja se korostui lasten itse tekemillä harrastusmessuilla. Vapaa-aikaan voi mahtua monenlaista hauskaa, opettavaista ja virikkeellistä harrastustoimintaa, jota pääsee tekemään omanhenkisessä porukassa.
Ehkäpä jollekin messuilla käyneelle oppilaalle tai koulun aikuiselle heräsikin mielenkiinto jotakin uutta harrastusta tai lajia kohtaan.

Viikon kysymys

Kiinnostavatko politiikan käänteet?

Näytä tulokset

Loading ... Loading ...
Kommentoi kyselyä