0

Winter classic 2019 pelataan lauantaina Virojoella

Talviklassikko palaa Virojoen kaukaloon kahdeksan vuoden tauon jälkeen kun Virojoki Stars kohtaa Kotkan KiRin lauantaina 9. helmikuuta kello 15 alkaen.
Molemmat joukkueet pelaavat Kotkan kiekkosarjaa, jossa KiRi on ollut viime vuosina vähän niskan päällä. Keskinäisistä otteluista KiRillä on 9 voittoa vastaan Starsin 6 voittoa ja tasankin on pelattu 4 kertaa viimeisen 10 kauden aikana.
KiRi johtaa myös keskinäisten otteluiden maalieroa 102–85. Tällä kaudella on kohdattu kaksi kertaa, joista ensimmäisen vei KiRi 7-2 ja toinen päättyi tasan 4-4. Joukkueet ovat muutenkin toisilleen erittäin tuttuja kun treenaavat yhteisellä jäävuorolla joka viikko.
Virojoki Starsin kausi on ollut tähän mennessä hyvin vaikea. Pelaajapula peleissä on varmaan yksi suurimmista syistä. Pelaajat vanhenevat ja uusia pelaajia ei oikein tahdo löytyä millään. Seitsemällä pelaajalla ei oikein pelejä voiteta kun vastustajalla on kolme kenttää vastassa.
Tapahtuma on kaikille avoin ja paikalla on myös ViSan jalkapallojunioreitten pitämä kanttiini.

Viikon kysymys

Hankitko aidon joulukuusen?

Näytä tulokset

Loading ... Loading ...
Kommentoi kyselyä