0

Kokous: Sydänkylä harjoittelee ilma-aseilla

Sydänkylän Erämiehet päätti vuosikokouksessaan aloittaa ilmahirviammuntojen järjestämisen kerran viikossa 5. maaliskuuta alkaen. Seuran jäsenille ampuminen on maksuton, muilta peritään kahden euron maksu illalta.
Vuosikokus pidettiin seuran metsästysmajalla sunnuntaina 10. helmikuuta. Kokoukseen osallistui 15 seuran jäsentä.
Kokouksessa päätettiin hyväksyä yhdistyksen toimintakertomus vuodelta 2018 johtokunnan esittämässä muodossa.
Päätettiin hyväksyä myös tilit ja vahvistaa tilinpäätös, sekä myöntää vastuuvapaus johtokunnalle ja muille tilivelvollisille.
Puheenjohtajaksi kuluvalle vuodelle valittiin Hannu Peltola. Johtokuntaan valittiin seuraavalle kaksivuotiskaudelle Timo Kouki, Jorma Kyötikki ja Joni Pekonmäki.
Toiminnantarkastajiksi valittiin Nils Rinne, varalla Riitta Malmi, sekä Risto Kouki, varalla Eero Kyötikki. Liittymismaksuksi vuodelle 2019 päätettiin 200 euroa ja jäsenmaksuksi 20 euroa.
Päätettiin vahvistaa alkaneen vuoden toimintasuunnitelma sekä tulo- ja menoarvio. Pyyntiluvanvaraisessa metsästyksessä päätettin pysyä yhteisluvissa myös 2019.
Lisäksi keskusteltiin tracker-ohjelman seuralisenssin hankinnasta sekä ampumaradan kunnostustarpeista.
Johtokunta valitsi järjestäytymiskokouksessaan vuodelle 2019 varapuheenjohtajaksi Timo Koukin, sihteeriksi Antti Puskan ja rahastonhoitajaksi Pentti Postin.

Viikon kysymys

Tarkistatko säännöllisesti palovaroittimen kunnon?

Näytä tulokset

Loading ... Loading ...
Kommentoi kyselyä