0

Isovanhemmuus puhuttaa Virojoella – monet kysmykset heräävät uudessa elämäntilanteessa

Isovanhemmuus on tilanne, jossa kolme sukupolvea ovat yhdessä. Kuinka löytää yhteinen kieli? Millaiset erilaiset säännöt toimivat isovanhempien kodissa ja lapsenlapsen kodissa? Kuinka rakentaa kokonaistilannetta niin, että säännöt ovat riittävän yhtenevät?
Haminan seurakunnan järjestämät keskusteluillat aiheena ”Isovanhemmuuden ilot ja haasteet” käynnistyvät Virojoen seurakuntatalolla tiistaina 19. helmikuuta kello 18 ja jatkuvat koko kevään aina samaan aikaan 5.3, 19.3, 23.4 ja 14.5.
Mukana keskustelemassa ovat perheneuvoja Terhi Ruokonen-Jalo ja pastori Elina Rajala.
– Ennakkoilmoittautumista ei tarvita, mutta on tärkeää olla ensimmäisellä kerralla paikalla, sillä se toimii samalla ilmoittautumisena, mainitsee Elina Rajala.
Jos joku ei ensimmäisellä kerralla pääse mukaan, mutta tahtoo jatkossa osallistua iltoihin, pyydetään häntä soittamaan Rajalalle. Ryhmä toimii kasvuryhmän periaatteella ja siten keskustelut ovat luottamuksellisia.

Seppo JJ Sirkka

Viikon kysymys

Kiinnostavatko politiikan käänteet?

Näytä tulokset

Loading ... Loading ...
Kommentoi kyselyä