0

Virolahdelta kolme vierasta Hiidenmaalle

Virolahden ja Hiidenmaan ystävyyskuntasuhteiden solmimisesta tulee tänä vuonna kuluneeksi 30 vuotta. Hiidenmaalaiset ovat toivoneet, että Virolahdella tasavuosien täyttyminen huomioitaisiin ystävyyskuntaan tehtävällä vierailulla. Erityisesti hiidenmaalaiset toivovat toiminnassa alusta lähtien mukana ollutta kotiseutuneuvos Risto Rahkosta vieraakseen.
Virolahden kunnanhallitus nimesi maanantaina kolmihenkisen ryhmän, joka vierailee Hiidenmaalla 18.-20. helmikuuta. Siihen kuuluvat Risto Rahkonen, sivistyslautakunnan puheenjohtaja Anton Yrjönen ja kunnanjohtaja Osmo Havuaho.

Kommentteja aiheesta “Virolahdelta kolme vierasta Hiidenmaalle

  • 21.2.2019 at 21:24
    Permalink

    Hienoa! Tiedän kuinka tärkeää on ystävyyden ylläpito sinne Hiiumaale!

    Olette toimisssanne esimerkkinä muille naapureillenne!

Comments are closed.

Viikon kysymys

Aiotko osallistua kansalaisopiston kursseille?

Näytä tulokset

Loading ... Loading ...