0

Miehikkälän OP:n liikevoitto ja asiakastyytyväisyys jälleen hyvällä tasolla

Toimitusjohtaja Mikael Hanhilahti on tyytyväinen Miehikkälän Osuuspankin viime vuoden tulokseen. Liikevoitto kasvoi vertailukaudesta.
– Korkokate kasvoi luottokannan korkosuojausten ja viivästyskorkojen kasvun ansiosta sekä talletusvarainhankinnan kustannusten laskun ansiosta, Hanhilahti toteaa.
Hanhilahti on erityisen tyytyväinen henkilökunnan panokseen – pankin asiakastyytyväisyys on erittäin hyvällä tasolla ja henkilökunnan palvelusta on saatu asiakkailta positiivista palautetta.
– Nykyiset aukioloajat mahdollistavat entistä paremmin aikavarauksellisten asiakkaiden konttoreissa asioinnin sekä verkko- ja mobiilikanaviin siirtyneiden asiakkaiden joustavan palvelemisen. Verkko- ja mobiilikanavien käyttöä on seurattu hallitustasolla ja niiden käytössä on nähtävissä huomattavaa kehitystä, hän sanoo.

Miehikkälän Osuuspankin korkokate kasvoi ja pankin liikevoitto oli suurempi kuin edellisvuonna. Myös pankin tase kasvoi vertailukaudesta. Pankin oma pääoma kehittyi positiivisesti.
Tilikaudella kirjattiin vertailukautta vähemmän arvonalentumistappioita luotoista ja muista sitoumuksista. Arvonalentumisten määrä suhteutettuna luotto- ja takauskantaan pysyi alhaisella tasolla. Luottokanta laski ja talletuskanta kasvoi vertailukaudesta.
Ydinpääoman vakavaraisuussuhde parani ja oli edelleen hyvin vahva.
Pankin jäsenmäärä jatkoi kasvuaan aktiivisen jäsenhankinnan ansiosta.

Miehikkälän Osuuspankki on jäsentensä omistama osuuskuntamuotoinen talletuspankki, joka harjoittaa toimialueellaan paikallista vähittäispankkitoimintaa.
Kaikki jäsenet ovat omistaja-asiakkaita, joista jokaisella on yksi yhtäläiset oikeudet tuottava jäsenosuus. Osuuspankki kuuluu OP Ryhmään, joka on johtava suomalainen finanssiryhmä.
Miehikkälän Osuuspankin asiakkaille myönnettiin OP-bonuksia viime vuonna noin 167 000 euroa. Asiakkaat voivat käyttää OP-bonuksia pankki- ja vakuutuspalveluihin. Asiakkaille kertyy OP-bonuksia pankkiasioinnin lisäksi myös vakuutusasioinnista.
Pankkipalveluiden lisäksi Miehikkälän Osuuspankki tarjoaa OP Vakuutuksen vakuutuspalveluita henkilöasiakkaille ja yritysten vakuutuspalveluita asiamiehen kautta.

Viikon kysymys

Häiritseekö postilakko elämääsi?

Näytä tulokset

Loading ... Loading ...
Kommentoi kyselyä