0

Talossa asunut nainen menehtyi – Miehikkälän rivitalon syttymissyytä tutkitaan

Miehikkälän eilisiltainen rivitalopalo vaati yhden ihmisuhrin. Poliisi epäilee, että palaneessa asunnossa asunut naishenkilö kuoli palon yhteydessä. Kuolinsyy on kuitenkin edelleen epävarma ja poliisi jatkaa asian tutkimista.
Myös syttymissyytä on tutkittu poliisin teknisen tutkinnan voimin tänään. Tutkimukset ovat kesken, eikä poliisi pysty kommentoimaan syytä tässä vaiheessa tarkemmin.
Honkakujalla sijaitsevan rivitalon yhdessä asunnossa syttyi voimakas tulipalo ja palo levisi huoneistosta välipohjaan ja kattorakenteisiin. Palossa pelastettiin kuusi asuinhuoneistoa savu- ja vesivahingoilta. Poliisin käsityksen mukaan muut rivitalon huoneistot ovat asumiskelpoisia.
Kymenlaakson pelastuslaitoksen ja KymSoten yhteinen monitoimiyksikkö ja Miehikkälän palokunta mursivat huoneiston oven ja suorittivat palon rajoittamisen sammutusheitteellä, kunnes savusukeltajat saavuttivat kohteen.
Pelastuslaitos evakuoi rakennuksesta henkilöitä ja sammutti palon.
Kohteessa yhteensä oli yhteensä 11 pelastustoimen yksikköä Kymenlaakson alueelta, sekä lisäksi ensihoito ja poliisi.

Viikon kysymys

Aiotko osallistua kansalaisopiston kursseille?

Näytä tulokset

Loading ... Loading ...