0

Venäläisnaisen passissa epäillään olleen vääriä leimoja

Venäläisen naishenkilön epäillään syyllistyneen väärennysrikokseen Vaalimaalla viime viikon perjantaina hänen ollessaan poistumassa Suomesta Venäjälle.
Maastalähtötarkastuksessa henkilön esittämässä passissa havaittiin kaksi kappaletta väärennettyjä Espanjan Schengen-rajatarkastusleimoja, sekä kaksi kappaletta väärennettyjä Venäjän rajatarkastusleimoja. Väärennetyillä rajatarkastusleimoilla on pyritty peittelemään henkilön todellista oleskeluaikaa Schengen-alueella.
Henkilön epäillään syyllistyneen myös ulkomaalaisrikkomukseen oleskelemalla yhtäjaksoisesti laittomasti Schengen alueella yhteensä 124 vuorokauden mittaisen ajan, vaikka hänen viisuminsa olisi mahdollistanut vain 90 vuorokauden yhtäjaksoisen oleskelun.
Kahden venäläisen mieshenkilön epäillään puolestaan syyllistyneen vaarallisen esineen hallussapitoon Vaalimaalla. Molempien henkilöiden hallusta löytyi luottokorttiveitsi.

Nuijamaalla moldovalaista mieshenkilöä epäillään maahantulokiellon rikkomisesta. Henkilö oli saapumassa Venäjältä Suomeen, kun hänellä havaittiin voimassa oleva Schengen-alueen maahantulokielto.
Virolaista mieshenkilöä epäillään maahantulokiellon rikkomisesta Imatran rajanylityspaikalla. Henkilö oli poistumassa Suomesta Venäjälle, kun maastalähtötarkastuksen yhteydessä hänellä havaittiin voimassa oleva kansallinen maahantulokielto Suomeen.
Uzbekistanilaista mieshenkilöä epäillään vaarallisen esineen hallussapidosta Vainikkalan rajatarkastusasemalla. Henkilön hallusta löytyi luottokorttiveitsi hänen olleessaan saapumassa Venäjältä Suomeen.
Rajalla tapahtuneista rötöksistä kertoo Kaakkois-Suomen rajavartiosto tämänpäiväisessä tiedotteessaan.

Viikon kysymys

Pakastatko mansikoita talven varalle?

Näytä tulokset

Loading ... Loading ...