0

Kokous: Keijo Rinnesalmi jatkaa Miehikkälän Metsästysseuran johdossa

Miehikkälän metsästysseuran vuosikokous pidettiin Eräpirtillä 26. tammikuuta. Kokouksessa seuran puheenjohtajaksi valittiin edelleen Keijo Rinnesalmi.
Johtokunnan erovuoroiset jäsenet Jari Krouvi, Seppo Krouvi, Veli-Matti Rasi ja Vesa Peräkasari valittiin uudelleen seuraavaksi kaksivuotiskaudeksi.
Toiminnantarkastajiksi valittiin Arto Nurminen ja Sami Rasi sekä heidän varamiehekseen Marko Niskanen.
Seuran varsinaiseksi jäsenmaksuksi päätettiin 50, ulkojäsenen jäsenmaksuksi 100 ja liittymismaksuksi 400 euroa. Ulkojäsenten määräksi kokous vahvisti 10 henkilöä
Metsästysvieraiden henkilökiintiöstä on luovuttu, mutta päivän isäntä lunastaa vierasmaksun 10 euroa päivältä vierasta kohden. Tästä on oltava metsästettäessä mukana tulostettu maksukopio, älypuhelimen muistissa oleva tosite tai seuran vieraskortin kirjoittajan vieraskortti.
Vieraan ampuma riista luetaan kuuluvaksi isännän saaliskiintiöön. Seuran jäsen- ja vieraskortteja kirjoittavat Reijo Hostikka ja Seppo Krouvi.
Riistanhoidon yhteyshenkilöksi valittiin Veli-Matti Rasi.
Kokousedustajaksi valittiin seuran puheenjohtaja tai hänen estyneenä ollessa varapuheenjohtaja, tai joku johtokunnan jäsenistä, jolla on käsiteltävänä olevaan asiaan paras mahdollinen tietotaso.
Lisäksi kokouksessa keskusteltiin lämmitettävän kyttäyskopin rakentamisesta, jos vain sopiva akseli löytyy kohtuuhinnalla. Koppia suunnitellaan alustavasti henkilöautolla siirrettäväksi.

Viikon kysymys

Aiotko osallistua kansalaisopiston kursseille?

Näytä tulokset

Loading ... Loading ...