0

Kokous: Haapanen jatkaa sotilaspoikien johdossa – Rahkonen varapuheenjohtajana

Matti Haapanen Kotkasta jatkaa Etelä-Kymenlaakson sotilaspoikien perinnekillan puheenjohtajana. Asiasta päätettiin killan vuosikokouksessa, joka pidettiin Haminassa 13. helmikuuta.
Hallituksen jäseniksi valittiin Risto Rahkonen Virolahdelta, Veikko Peltola ja Terttu Ravi Miehikkälästä, Esko Nevamaa, Matti Paananen ja Pentti Snygg Haminasta, Pertti Pekkola Pyhtäältä sekä Leif Häggblom, Harri Kytömäki ja Lasse Mäkelä Kotkasta.
Hallituksen varajäseniksi valittiin muun muassa Ossi Yrjönen ja Matti Värri Virolahdelta.
Vuosikokous kutsui kotkalaisen Ilkka Hankkilan perinnekillan kunniajäseniksi. Aikaisemmin kunniajäseneksi on kutsuttu Leif Häggblom ja Tapio Raikkola. Kunniapuheenjohtajan arvon on saanut Kauko Suurnäkki.
Sotilaspoikien Perinneliiton pronssisen ansiomitalin saivat Kalevi Heikkilä, Eino Härkönen, Lauri Silander ja Esa Urhovaara Haminasta, Matti Värri Virolahdelta, Mikael Pellas ja Tuomo Pesari Pyhtäältä sekä Esko Pohju Kotkasta.
Kultaiset ja hopeiset ansiomitalit sekä mahdolliset muut huomionosoitukset luovutetaan killan perinnepäivänä, joka järjestetään Virolahdella 31. heinäkuuta.

Vuosikokouksen jälkeen pidetyssä hallituksen järjestäytymiskokouksessa valittiin perinnekillan varapuheenjohtajaksi Risto Rahkonen, taloudenhoitajaksi Harri Kytömäki, sihteeriksi Pentti Snygg ja jäsensihteeriksi Leif Häggblom.
Tukitoimikunnan puheenjohtajana toimii Esko Nevamaa ja kotisivujen vastuuhenkilönä Matti Paananen.

Etelä-Kymenlaakson sotilaspoikien perinnekilta toimii Miehikkälän, Virolahden, Haminan, Kotkan ja Pyhtään alueella. Yksittäisiä jäseniä on kuitenkin laajalti koko maasta sekä muun muassa Ruotsista ja Amerikasta.
Perinnekiltaan kuuluu yli 400 jäsentä, ja se on jäsenmäärältään Sotilaspoikien perinneliiton suurin kilta.

Viikon kysymys

Muuttaako valoisa aika unirytmiäsi?

Näytä tulokset

Loading ... Loading ...
Kommentoi kyselyä