0

Venäläisnainen yritti maahan kiellosta huolimatta

Venäläisen naishenkilön epäillään rikkoneen maahantulokieltoa viime viikon keskiviikkona Vaalimaalla. Henkilöllä oli Ruotsin asettama maahantulokielto Schengen-alueelle, ja maahantulokiellosta huolimatta henkilö yritti matkustaa Schengen-alueelle.
Kahden venäläisen mieshenkilön epäillään puolestaan syyllistyneen rattijuopumukseen rajanylityspaikalla viime viikon aikana.
Keskiviikkona Suomeen saapumassa olleen rekka-auton kuljettaja puhallutettiin rajatarkastuksen yhteydessä ajokuntoisuuden toteamiseksi. Tarkkuusalkometrikokeen tulos osoitti henkilön ajaneen ajoneuvoaan alkoholin vaikutuksen alaisena. Tulos oli 0,33 mg/l, joka ylittää rattijuopumuksen rajan 0,22 mg/l.
Perjantaina Suomesta poistumassa ollut venäläinen rekkakuski puhalsi tuloksen 0,31 mg/l, joten hänen todettiin kuljettaneen ajoneuvoaan alkoholin vaikutuksen alaisena.
Molemmat henkilöt määrättiin väliaikaiseen ajokieltoon.

Viikon kysymys

Tunnetko uudet liikennemerkit?

Näytä tulokset

Loading ... Loading ...
Kommentoi kyselyä