0

Haukitie tulee arvioitua halvemmaksi – lainasta osa halutaan Mäensivun remontteihin

Virojoen Haukitielle rakennettavat vuokrarivitalot tulevat maksamaan arvioitua vähemmän. Lopulliset rakennuskustannukset ovat jäämässä 2,7 miljoonaan euroon, kun alkuperäinen arvio oli 3,25 miljoonaa.
Virolahden kunnanhallitus päättikin esittää valtuustolle, että kun taloa rakennuttava Kiinteistö Oy Lehtokerttu on saanut kunnan takauksen 3,25 miljoonan euron lainaan, niin Haukitieltä yli jäävä raha voitaisiin käyttää saman yhtiön omistaman Mäensivu 4:ssä sijaitsevan kolmen huonokuntoisen asunnon remontointiin.
Mäensivun asunnoista kaksi on 3 h+k+s ja yksi 2 h+k+s. Asunnot ovat valmistuneet vuonna 1993, eikä niihin ole tänä aikana tehty remonttia. Isännöitsijän arvion mukaan korjaustöiden kustannukset ovat 70 000 – 80 000 euroa.
Haukitien rivitalot rakentaa Helsinkiin rekisteröity Viafori Oy.
Juttua muokattu 13.3. Korjattu Viafori Oy:n kotipaikka.

Viikon kysymys

Hankitko aidon joulukuusen?

Näytä tulokset

Loading ... Loading ...
Kommentoi kyselyä