0

Mielipide: Keskustan suunnitelmat ja tekemiset

Vaikuttaisi siltä, ettei kansanedustaja Ari Torniainen ole perillä (KK 14.3.) mitä puolueensa ministerit haluavat ja tekevät. Vai onko lähestyvillä vaaleilla osuutta Torniaisenkin ajatuksien muotoilemisessa ja ilmaisemisessa kansalaisille mieluisammaksi?
Turhaa kieltää enää hallituksen tekoja, tehty mikä tehty. Ja oli syynä sitten ilmastostalkoot tai joku muu, niin totuus on kuitenkin että keskustan ministeri Tiilikainen on tehnyt EU:n kanssa Suomelle erittäin haitallisia, kalliiksi käyviä päästökauppoja.
Ja siinä missä ministeri Berner vaatii rajoittamaan polttomoottoriautojen käyttöä ja siirtymistä sähköautoihin, niin hänellä lienee ainakin oma lehmä ojassa. Ministeri Bernerin yritys on vaatinut omalle yritykselleen valtiolta useiden miljoonien eurojen tukea, sähköautojen ja niiden latauspisteiden uuden tukiohjelman rahoittamiseksi.
Joka tapauksessa Sipilän hallitus on monin eri tavoin vaikeuttanut ennennäkemättömällä tavalla, oman maan kansalaisten elämää.
Mutta tämä kirjeenvaihtohan alkoi SDP:n kansanedustaja Kiljusen mielipiteestä. Siitä pisteet Kiljuselle, sillä hän rehellisesti toi ilmi, suorastaan varoitti kansaa, kuinka kansalaisten elämä vaikeutuu pelkästään SSP:n tiukan ilmasto-ohjelman takia, jos valtaan pääsisi.

Juha Rantakaulio
kansanedustajaehdokas (ps)
Luumäki

Viikon kysymys

Viikon kysymys: Uskotko Hurpun suunnitelmien toteutumiseen?

Näytä tulokset

Loading ... Loading ...