0

Miehikkälässä keskustellaan Kymsoten palveluista keskiviikkona

Kymsote järjestää tämän viikon keskiviikkona Miehikkälässä info- ja keskustelutilaisuuden, jonka aiheena on Kymsoten palvelujen saatavuus ja saavutettavuus. Tilaisuus on tarkoitettu Kaakon kaksikon asukkaille, koska Virolahdella vastaavaa tilaisuutta ei erikseen järjestetä.
Puhujina ja kysymyksiin vastaamassa ovat Kymsoten toimitusjohtaja Annikki Niiranen, osallisuuden palvelujen johtaja Ismo Korhonen ja Palvelujen saatavuus ja saavutettavuus -projektin projektipäällikkö Asta Saario.
Kymsoten palvelujen saatavuutta ja saavutettavuutta tarkastellaan koko maakunnan tasolla ja asiantuntijat tekevät kevään aikana esityksen palvelujen järjestämisestä ja tuottamisesta. Tietoon ja strategiaan perustuva palvelujen saatavuus- ja saavutettavuussuunnitelma ja -esitys toimii syksyllä valmistuvan toimeenpanosuunnitelman pohjana.
Suunnitelman tavoitteena on, että Kymsoten palvelut vastaavat tulevaisuudessa väestörakenteen kehitykseen ja väestön tarpeisiin, sekä tukevat Kymsoten kilpailukykyä ja -etua. Palveluverkolla ennakoidaan kuntien taloudellista tilannetta ja taataan kymenlaaksolaisille lakisääteiset palvelut. Suunnitelman toteutus käynnistyy vuonna 2020 ja jatkuu useamman vuoden.
Miehikkälän tilaisuus järjestetään keskiviikkona 10. huhtikuuta kello 17.30-19 koulukeskuksen ruokasalissa.

Kommentteja aiheesta “Miehikkälässä keskustellaan Kymsoten palveluista keskiviikkona

  • 9.4.2019 at 08:43
    Permalink

    Toivon että Kaakonkulma on fiksu lehti ja julkaisee kaiken tiedon tästä tapahtumasta kaikille lukijoille.
    Kouvolan Sanomat julkaisi vain tilaajille 8.4 vastaavan tapahtuman.

Comments are closed.

Viikon kysymys

Muistatko tarkistaa palovaroittimesi kunnon?

Näytä tulokset

Loading ... Loading ...
Kommentoi kyselyä