0

Terttu Ravi jatkaa lottaperinneyhdistyksen johdossa

Terttu Ravi jatkaa Kaakonkulman Lottaperinneyhdistyksen puheenjohtajana, Jaakko Lappi varapuheenjohtajana ja Liisa Hanski sihteerinä.
Valinnat tehtiin yhdistyksen vuosikokouksessa, joka pidettiin Haminan veteraanikodilla 23. maaliskuuta.
Erovuorossa olleen Irja Sunin tilalle yhdistyksen hallitukseen valittiin Pirjo Näppi ja vapaana olleeseen hallituspaikkaan Paula Ahola. Hallituksessa jatkavat Airi Kaitainen ja Sirkka Liisa Tuominen.
Pikkulottana aikoinaan toiminut Tuominen valittiin hallituksen ehdotuksesta myös lottaperinneyhdistyksen kunniajäseneksi. Tuominen on yhdistyksen perustajajäsen ja ollut koko toiminnan ajan hallituksen jäsen. Lottamuistomitalin hän sai viime vuonna Virolahden bunkkerimuseolla pidetyssä Lotta-muistomerkin paljastustilaisuudessa.
Vuosikokouksen jälkeen kokousväki siirtyi Husulaan Hannu Kirin suksimuseolle, jossa isäntä oli keittänyt valmiiksi makoisat nokipannukahvit. Suksimuseo Kirimaja sijaitsee lähellä Vehkalinnaa, joka on aikoinaan lottien rakennuttama talo. Museon esittely kiinnosti niin, että makkaratulet piti sytyttää uudelleen.
Kahvittelun lomassa virisi uusia suunnitelmia museon maisemiin, muun muassa Lottalauluja, Hiihtomerkki-hiihto ja muita mahdollisia tilaisuuksia.

Viikon kysymys

Pakastatko mansikoita talven varalle?

Näytä tulokset

Loading ... Loading ...