0

Kokous: Haili-iltaa vietetään elokuun alussa

Huovarin Kalastajain Avustusseura ry:n varsinainen kokous pidettiin 7. huhtikuuta Kahvila Kujansuussa, Klamilassa. Kokoukseen otti osaa 17 seuran jäsentä.
Kokouksessa käytiin läpi viime vuoden toimintakertomus, joka päätettiin hyväksyä johtokunnan esittämässä muodossa. Käytiin läpi myös viime vuoden tilinpäätös, sekä toiminnantarkastajien lausunto, jotka päätettiin hyväksyä. Lisäksi päätettiin myöntää vastuuvapaus johtokunnalle ja muille tilivelvollisille.
Tulevista tapahtumista kokous päätti, että Mustamaan polttopuutalkoot päätettiin pitää 18. toukokuuta kello 9 alkaen, Huovarin talkoot 29. kesäkuuta kello 9 alkaen, sekä haili-ilta Mustassamaassa 1. elokuuta kello 9 alkaen.
Lisäksi kokouksessa keskusteltiin Mustamaan maihinnousuoikeudesta, Mustamaan vesialueen uusista kalastusprikoista, sekä Etelä-Suomen Merikalastajainliiton kalanpoikasistukkaiden hinnastosta.

Viikon kysymys

Aiotko osallistua kansalaisopiston kursseille?

Näytä tulokset

Loading ... Loading ...