0

Pitkäperjantain ristinjuhlan perinnettä pidetään yllä Muurikkalassa

Muurikkalassa järjestetään pitkät perinteet omaava ristinjuhla pitkäperjantaina. Alkuvuosina tilaisuus järjestettiin koululla, mutta sittemmin on siirrytty seurojentalon tiloihin.
Tilaisuuden järjestää Muurikkalan Kyläyhdistys yhdessä Miehikkälän kappeliseurakunnan kanssa.
Tänä vuonna Miehikkälän kirkossa on jumalanpalvelus klo 15 Kristuksen kuolinhetken mukaisesti, joten ristinjuhla on sitä ennen, jotta kaikki ehtivät myös kirkkoon. Kahvitarjoilu alkaa kello 12.30 ja ohjelma kello 13.
Ohjelmassa on perinteisesti seurakunnan puheenvuoro. Tänä vuonna puheen pitää pastori Anna Kinnunen ja kanttorina toimii Niina Kotro. Laulettavien virsien lisäksi musiikkia kuullaan Reetta Värrin ja Kari Laineen esittäminä. Osallistujia pyydetään ottamaan omat virsikirjat mukaan.

Viikon kysymys

Tarvitaanko vanhaa kivinavettaa Virojoen katukuvassa?

Näytä tulokset

Loading ... Loading ...
Kommentoi kyselyä